Beaphar is het eerste dierenmerk dat producten met CBD-olie verkoopt. Zelf ben ik erg gefocust op gezonde en natuurlijke voeding. Ik gebruik regelmatig CBD-olie als een natuurlijk middel tegen pijn en ongemakken, en ben erg enthousiast over de werking! Nu heeft mijn lieve hond natuurlijk soms ook pijn. Ik wil hem het liefst natuurlijke producten geven, maar ik wil ook zijn gezondheid zo snel mogelijk op peil hebben. Beaphar heeft een heel aanbod aan natuurlijke producten voor honden waar CBD-olie inzit.

CBD-olie voor huisdieren:

De olie kan helpen om het welzijn van mijn hond te ondersteunen en te bevorderen. Ook zullen dieren beter ontspannen als ze CBD-olie toegediend krijgen. Mijn hond raakt nogal snel in de stress. Bezoekjes van vreemden of bijvoorbeeld vuurwerk tijdens Oud & Nieuw zijn enorm stressvol voor hem. Het doet me altijd veel om te zien dat hij dan in paniek raakt. Met Beaphar’s CBD-olie producten ben ik nu aan het experimenteren om te zien of het mijn hond rustig maakt. Tot nu toe werkt het geweldig!

Beaphar’s CBD-snacks:

Beaphar verkoopt kant-en-klare snacks met kippensmaak, daar is mijn hond gek op. In deze snack zit een bepaalde hoeveelheid CBD-olie. Als je het Beaphar product bestelt, krijg je daarbij een tabel waarin je precies kan zien hoeveel snacks jouw huisdier per dag mag! De snacks zijn goed voor soepele gewrichten en spieren. Ook bevorderen ze het immuunsysteem van mijn hond en zijn vitaliteit! Mijn hond en ik zijn gek op deze snack!

Supplementen voor andere voeding:

Omdat ik erg bezig ben met natuurlijke voeding, heb ik al een paar merken hondenvoeding waarvan ik liever geen afstand neem! Gelukkig verkoopt Beaphar ook CBD-olie en pasta’s voor dieren. Deze producten kun je zelf door de voeding van je hond doen. Ze hebben verder hetzelfde effect, maar op deze manier kun je nog beter controleren wat je hond eet! Ik ben zowel gek op deze aanvullingen als op de CBD-snack zelf! Vooral de snack is natuurlijk een lekker snel hapje voor tussendoor. De olie en pasta zijn dus een mooie aanvulling op het dieet van mijn hond.

Mijn hond is mijn alles en ik vind het daarom erg belangrijk dat hij gezond eet. Toch wil ik dat hij geen last heeft van stress. De Beaphar producten met CBD-olie erin zijn daarom perfect. Het zijn natuurlijke producten die de gezondheid van mijn hond op peil houden, en ze verlichten zijn stress ook nog eens!