Je zult ongetwijfeld meerdere keren per jaar een relatiegeschenk nodig hebben. Voor een jarige, jubilaris, iemand die met pensioen gaat, om iemand te verwelkomen of om te bedanken… Genoeg redenen om wat in te slaan. Het is vaak lastig om iets persoonlijks te vinden. Niet iedereen vindt ook hetzelfde leuk. Maar is dat echt zo? Etenswaar, snoep en snacks, daar houdt bijna iedereen wel van. En die kun je ook personaliseren. We hebben allerlei opties voor je voor gepersonaliseerd snoep!

Waar houdt hij of zij van?

Ga na: wat lust diegene graag? Als je dat weet, scheelt dat een hoop. Weet je dat niet weet, ga dan voor iets wat bijna altijd goed is. Wel belangrijk om te weten is of diegene niet wellicht met een gezonde levensstijl bezig is en zelf niet in de verleiding wil komen voor snacks en snoep. Dan zou het jammer zijn als jij met snoep aankomt. Het kan zo zijn dan diegene altijd dropjes op zijn bureau heeft staan, of winegums. Dan is het duidelijk. Misschien is het wel een chocoladeliefhebber. Dat weet je misschien wel of je kunt het zien. Dan kun je bijvoorbeeld chocolaatjes in een reageerbuisje bestellen met een persoonlijk kaartje erbij. Of dropjes in een leuk potje. Wat je ook kunt doen, is een mok bedrukken en die vullen met snoepjes!

Pot of mok bedrukken

Snoepjes bedrukken kan soms op het snoepje zelf, maar dat is niet heel opvallend. Het is bovendien weg zodra het is opgegeten. Je wilt opvallen en onthouden worden. Dat doe je met je logo of boodschap op het snoep. Daarom is het slim om een pot of mok te geven, die kun je bedrukken op een groot oppervlak. Met een sticker of met een echte bedrukkingstechniek direct op het product. Een blijvende herinnering aan jouw bedrijf en alleen maar positieve associaties met jouw organisatie!