Het leven van een vegan lifestyle is niet altijd even makkelijk. Vooral boodschappen doen kan al snel een dure en ingewikkelde aangelegenheid worden. Ik ben regelmatige veel te veel tijd kwijt aan het verzamelen van alle ingrediënten die ik nodig heb voor een bepaald recept. Of ik nu online of in de winkelstraat aan het shoppen ben: dit vormt een terugkerend probleem. In deze blog deel ik graag mijn nieuwste ontdekking met jullie. Bij de online drogist kun je namelijk ook terecht voor een plantaardig dieet!

Voeding bij de online drogist

Een drogisterij is natuurlijk niet de eerste winkel waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar vegan voeding. Toch kun je bij de online drogist ontzettend veel voedingswaren bestellen, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft te gaan en de hoofdprijs betaalt. In het assortiment vind je onder andere broodbeleg, natuurvoeding, bakmiddelen, koffie en thee, kruiden, pasta, rijst en dranken. Ook de meest uiteenlopende soorten superfoods kun je bij deze online drogist bestellen. Je kunt kiezen uit bijna 8000 verschillende artikelen, waaronder een groot aantal opties die binnen een plantaardig dieet passen.

Plantaardig bakken

In het weekend bak ik graag lekkere taarten – uiteraard geheel plantaardig. Alleen heb ik door de week nooit veel tijd over om de ingrediënten vast in te kopen. En het laatste waar ik zin in heb is om op zaterdagochtend de hele stad af te fietsen voor deze boodschappen. Daarom bestel ik halverwege de week vaak wat artikelen in de trein op weg naar huis. Zo gebruik ik mijn reistijd op een nuttige manier. Ook weet ik zo zeker dat mijn bestelling de volgende werkdag al wordt bezorgd. Zo kan ik lekker uitslapen op zaterdagochtend en daarna gelijk aan de slag in de keuken met mijn recepten.

Bij de online drogist bestel ik het lekkerste amandelmeel en spelt. Ook kan ik er terecht voor kokosolie en chia zaad, ter vervanging van eieren. Verder verkoopt de online drogist ook gewoon producten zoals soja-, rijst- of amandelmelk. Dé perfecte basis voor elke cake of taart! Deze basis vul ik graag aan met de lekkerste verse noten, zuidvruchten, superfood-bessen en vegan chocolade.

online drogist

Kant en klaar lekkers

Geen zin om zelf de keuken in te gaan? Geen probleem! De online drogist verkoopt ook kant en klare vegan lekkernijen. Denk hierbij aan heerlijke zoetigheden, toetjes en koeken, maar ook plantaardige chips voor de hartige trek.

Zo zie je maar weer: een plantaardig dieet hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met de online drogist heb je alles wat je nodig hebt snel in huis!