In welke branche je ook werkzaam bent, reclame maken is altijd onmisbaar. Je wilt dat mensen je onthouden, dat je beter overkomt dan je concurrenten en dat mensen als eerste voor jou kiezen. Met promotionele producten kom je een heel eind. Op een effectieve en relatief voordelige manier. Je kunt die producten op twee manieren inzetten: door cadeautjes weg te geven, maar ook door je eigen materiaal van je logo te voorzien. Wat je allemaal kunt bedrukken en hoe dit precies werkt? We leggen het je allemaal even uit!

Eigen materiaal

Bedruk je eigen glazen, borden en misschien zelfs bestek met je logo, want dan kunnen mensen niet om je bedrijfsnaam of logo heen. Ze worden er meerdere keren mee geconfronteerd. Door die herhaling blijf je hangen. Zo kun je bijvoorbeeld bierglazen bedrukken voor de borrelliefhebbers. Drinkt men eerst een kopje koffie? Ook kopjes en schoteltjes kun je bedrukken! En wat dacht je van de servetjes? Je blijft op die manier niet alleen hangen, maar met een ‘eigen’ materiaal straal je ook een hoop professionaliteit uit. Daar komt bij dat mensen jouw logo zullen associëren met gezelligheid en lekker eten en drinken.

Cadeautjes

Cadeautjes weggeven werkt ook altijd uitstekend. En dat hoeft echt niet iets groots en duurs te zijn. Een giveaway is een kleine attentie die waardering oproept en die ervoor zorgt dat je na het bezoek ook onthouden wordt. Laat bijvoorbeeld aanstekers bedrukken voor elke bezoeker, of pennen. Iets groters kan ook. Geef bijvoorbeeld elke twintigste bezoeker een powerbank of doe winacties met mooie bedrukte producten. Genoeg te verzinnen! Winacties kun je op Facebook doen, daar heb je een enorm bereik. Mensen zijn gek op deze acties. Laat ze een mooie gadget winnen of iets meer passends bij jouw vakgebied: een fles wijn of een wijnset. Natuurlijk bedrukt met jouw logo!